August 8, 2019

Hello skaters and parents of skaters,

Regular classes this weekend, August 11th.

Fitness on Skates is going to attempt to avoid the raindrops and offer our last scheduled class this Saturday, August 10th at 1:15pm. Log Boom Park. Come join us.

CAMP#5, our final camp starts next week. It’s at Crossroads and is always a fun time. Keep an eye on our Facebook page for fun pics. Parents of campers, here is the link:

https://www.facebook.com/groups/SkateJourneys/

I will be leaving for Los Angeles on Sunday night and out for two weeks so I won’t see you until after Labor Day (we are closed that weekend). I’ll have access to email and phone for most of the trip, and will get back to you as soon as possible.

Classes;  Saturday 11 & 18 & 25th. Closed Labor Day Sept 1st (closed all major holidays)

Intending to run a Fitness on Skates Class over Labor Day, so get on the WhatsApp to see when we are gathering. There is still two months of skating and we’ve been getting together on Wednesdays at Greenlake.

Our best to you all, hope to see you Sunday.

Later, skaters,

Trish Alexander, Director
Skate Journeys Skate School
www.skatejourneys.org
trish@skatejourneys.org
206-276-9328

Mission Statement:
To TEACH people of all ages, abilities and cultural backgrounds, the sport of inline and roller skating
To CREATE and promote physical education and build healthier communities through skating and other playful communities
To PROVIDE instructional programs empowering individuals’ educational, professional and personal growth

Sunday Morning classes

at Bridle Trails

 

August 11, 2019

8:15 to 8:30am Staff set up
8:30 to 9am Open skate for 9am class
9am
1 LEVEL-5/6
2 4 year Olds class with Polly
10:00am 3 LEVEL-4/5 Kids
4 Dance with Aviya –
5 LEVEL-4/5 Adults
6 BEGINNER-3 Kids New  (also at 11am)
11:00am 7 BEGINNER-1 Kids  & Adults
8 BEGINNER-2 Kids
9 BEGINNER-3 Kids
10 BEGINNER-2 Adults
11 BEGINNER-3 Adults
12:05 Classes end for the day

Upcoming Closures: (designed to allow our volunteers time with their families)
Sept 8th for Labor Day weekend.

Saturdays resume October 5th, 2019- Schedule:

9:15 Staff loads in
9:30 Floor opens for open skate 15 minutes
9:45 Level 4/5/6 adults 50 minutes
Level 4/5 kids 50 minutes
10:35 Classes end – open skate 10 minutes
10:45 Level 1, 2, 3 kids and adults classes begin 50 minutes
11:35 Classes end – open skate 10 minutes
11:45 Load out complete by noon 15 minutes

Comments are closed.